Blokhut huren in Ommeren (Gld)

Informatie over de blokhut

Ruime zitgedeelte met eethoek en uittrekbare tafel en kachel.Keukenblok met koelkast en kooktoestel, Slaapkamer met twee persoons bed, inclusief  twee persoons dekbed en hoofdkussens.

Tweede slaapkamer met stapelbed en eén persoons bed, inclusief dekbed en hoofdkussen. Eventueel een slaapbank in de huiskamer. Compleet ingericht. Let op; huisdieren (inclusief honden) zijn niet toegestaan in de blokhut. 

Camping de Vijverhof is geopend vanaf 15 maart  t/m 31 oktober .

U bent van harte welkom na 13.30 uur. We vragen u voor 11.30 uur de camping te verlaten. Bij vertrek ná 12.00 uur en aankomst vóór 12.00 uur berekenen wij een halve dag. LET OP:  Aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk van maandag tot en met zaterdag*, dus niet op zondag.

In onze recreatieruimte “De Herberg” staat een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en is een spel- en leeshoek aanwezig. Ook bij slecht weer zijn er dus genoeg mogelijkheden om u te vermaken.

Kinderen vergeten hun vakantie  op Camping de Vijverhof niet gauw meer! Voor hen is er een speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip. Maar waar kinderen echt voor warm lopen zijn de dieren; u vindt bij ons kleinvee (kippen, konijnen en geitjes), schapen en verzorgpony Fientje.

De sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd en bevinden zich op het midden van de camping. Het sanitair bestaat uit een dames en  een heren afdeling . Er zijn 3 afwasgelegenheden, een wasmachine, een wasdroger en een losse centrifuge en een koelkast. Tevens beschikken wij over sanitair voor mindervaliden en een gezinsruimte met babybadje.

Buiten staat een stortbak voor uw chemisch toilet en elke kampeerplaats is voorzien van water, elektra en vuilwaterafvoer.

Huisdieren (inclusief honden) zijn niet toegestaan in de blokhut. 

Binnen 3 kilometer van onze camping in Ommeren vindt u winkelcentrum midden-betuwe met diverse winkels zoals een warme bakker, verse slager, Jumbo, Aldi, kledingwinkel, speelgoedwinkel, Hema, Kruitvat, bloemenwinkel,postkantoor en geldservice.

Foto's blokhut

Recensies - Cijfer: 9+

Tarieven

Tarieven per week o.b.v. 4 personen

April

€ 320,00

Mei

€ 350,00

Juni

€ 320,00

Juli / augustus

€ 380,00

September / oktober

€ 295,00

Extra persoon

€    15,00

Schoonmaakkosten (per week)

€    30,00

Aankomsttijd: ná 15.00 uur. Vertrektijd: vóór 10.00 uur.
Aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk van maandag tot en met zaterdag! 

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 1,00 per persoon per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland. Onze basisprijs is het huidige SVR-tarief, per overnachting. Gereserveerde dagen worden in rekening gebracht bij eerder vertrek.