Blokhut huren in Ommeren (Gld)

Over de blokhut: De blokhut is geschikt voor 5 personen. Ruime zitgedeelte met eethoek en uittrekbare tafel en kachel. Keukenblok met koelkast en kooktoestel, Slaapkamer met twee persoons bed, inclusief  twee persoons dekbed en hoofdkussens. Tweede slaapkamer met stapelbed en eén persoons bed, inclusief dekbed en hoofdkussen. Eventueel een slaapbank in de huiskamer. Compleet ingericht. Let op; huisdieren (inclusief honden) zijn niet toegestaan in de blokhut. 

Openingstijden: Camping de Vijverhof is geopend vanaf 15 maart  t/m 31 oktober

Pinnen: U kunt bij ons pinnen!

Aankomst & vertrek: U bent van harte welkom na 15.00 uur. We vragen u voor 10.00 uur de accommodatie te verlaten. LET OP:  Aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk op zaterdag. Buiten het hoogseizoen zijn andere aankomst- en vertrektijden mogelijk.

Voorzieningen: In onze recreatieruimte “De Herberg” staat een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en is een spel- en leeshoek aanwezig. Ook bij slecht weer zijn er dus genoeg mogelijkheden om u te vermaken. Ook zijn er skelters voor de kinderen beschikbaar. 

Kinderen vergeten hun vakantie  op Camping de Vijverhof niet gauw meer! Voor hen is er een speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip. Maar waar kinderen echt voor warm lopen zijn de dieren; u vindt bij ons kleinvee (kippen, konijnen en geitjes), schapen en verzorgpony Fientje.

Vernieuwd sanitair: De sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd en bevinden zich op het midden van de camping. Het sanitair bestaat uit een dames en  een heren afdeling . Tevens beschikken wij over sanitair voor mindervaliden en een gezinsruimte met babybadje. Er zijn 3 afwasgelegenheden, een wasmachine, een wasdroger en een losse centrifuge en een koelkast. Buiten staat een stortbak voor uw chemisch toilet en elke kampeerplaats is voorzien van water, elektra en vuilwaterafvoer.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan in de blokhut.

In de omgeving: Binnen 3 kilometer van onze camping in Ommeren vindt u winkelcentrum midden-betuwe met diverse winkels zoals een warme bakker, verse slager, Jumbo, Aldi, kledingwinkel, speelgoedwinkel, Hema, Kruidvat, bloemenwinkel,postkantoor en geldservice.

Tarieven per week o.b.v. 4 personen

April
€ 320,00
Mei€ 350,00
Juni€ 320,00
Juli / augustus€ 380,00
September / oktober€ 295,00
Extra persoon€    15,00
Schoonmaakkosten (per week)€    30,00

Aankomsttijd: ná 15.00 uur. Vertrektijd: vóór 10.00 uur.
Aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk van maandag tot en met zaterdag! 

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 2,50 per persoon per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland. Onze basisprijs is het huidige SVR-tarief, per overnachting.

Blokhut foto's

Proef de sfeer bij Camping de Vijverhof