Mini camping in de Betuwe

Mini camping in de Betuwe

Wilt u zichzelf samen met uw partner en/of gezin eens lekker terugtrekken? Een rustgevende vakantie, niet te ver, niet te groot en niet te druk? Heeft u weleens aan een minicamping in het mooie, natuurrijke Betuwe gedacht? Kamperen bij de boer, lekker in eigen land, met de auto te bereiken en goed betaalbaar. Wat wilt u nog meer?

Onze minicamping Camping de Vijverhof is een prachtige camping in de Betuwe en is van alle gemakken voorzien. Er zijn 25 standplaatsen voor tenten en caravans en 3 camper-plaatsen. Daarnaast hebben wij 2 verschillende soorten huurcaravans (waaronder een stacaravan), een prachtig vakantiehuis en een karakteristiek blokhut op ons boerenerf. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om uw verblijf bij ons op de minicamping zo memorabel te maken als u zelf wilt.

Wat maakt een minicamping nu zo bijzonder? Het woord zegt het eigenlijk al. Het is een kleinschalige camping en dat maakt het leggen van contact velen malen makkelijker en persoonlijker dan bij grote campings. Dat geldt ook voor ons als personeel. Ons streven is om alle gasten de gewenste en de nodige aandacht te geven. Hiermee kunnen wij ons onderscheiden van andere grotere campings. Een connectie met onze grote en ook onze kleine gasten vinden wij erg belangrijk en daarom hebben wij gekozen voor het runnen van een minicamping. Uiterst persoonlijk, in een prachtige en rustige omgeving.

Onze luxe minicamping ligt in het mooie Betuwse dorp Ommeren en heeft verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. In onze recreatieruimte “De Herberg” vindt u een tafeltennistafel, pooltafel en voetbaltafel voor de enige inspanning of ontspanning. Ook is er een spel- en leeshoek aanwezig. Op het erf zijn er meerdere skelters te vinden waar alle kinderen gebruik van mogen maken. Net als onze speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip is ook ons kleinvee met kippen, konijnen, geiten, schapen en onze verzorgpony Fientje erg populair bij de kinderen.

De sanitaire voorzieningen bevinden zich op het midden van de camping en bestaat uit een dames en een heren afdeling. Daarnaast is er ook een sanitaire gelegenheid voor mindervaliden en een gezinsruimte met babybadje. Er zijn 2 afwasgelegenheden, een wasmachine en droger. Een extra centrifuge en een koelkast. Elke kampeerplaats is voorzien van water, elektra en vuilwaterafvoer. Voor het legen van uw chemische toilet is er een aparte stortbak aanwezig.

Binnen 3 kilometer vindt u het winkelcentrum Timmer. Voorzien van warme bakker, verse slager, noten- en kaasboer, bloemist, Jumbo, Aldi, Etos, Kruidvat, Hema, kledingwinkel, postkantoor, opticien en Welkoop. Kortom, u heeft echt alles binnen handbereik!

Wilt u uw vakantie boeken op onze minicamping, wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen u graag bij Camping de Vijverhof.

Goed nieuws! Vanaf 15 juni is onze camping weer volledig open. Wij volgen alle richtlijnen van de RIVM en zorgen voor jouw veiligheid.