Heerlijk een vakantiehuis huren in Ommeren (Gld)

Informatie over een vakantiehuis huren

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in de mooie Betuwe? Ook die vindt u op Camping de Vijverhof in Ommeren.
Deze luxe, nette accommodatie is van alle gemakken voorzien zoals een keuken, toilet, douche en woonkamer. Dit fraaie vakantiehuis met terras biedt maar liefst plaats aan 8 personen en tijdens het verblijf in het vakantiehuis mag er gratis gebruik gemaakt worden van de faciliteiten en activiteiten van de camping. Bijzonderheden: 

  • Dekbedden en hoofdkussens aanwezig. Zelf linnengoed meenemen.

  • De slaapkamer beneden heeft een lits-jumeaux dekbed. De overige dekbedden zijn eenpersoons.

  • Huisdieren zijn niet toegestaan in ons vakantiehuis.

Camping de Vijverhof is geopend vanaf 15 maart  t/m 31 oktober .

U bent van harte welkom na 13.30 uur. We vragen u voor 11.30 uur de camping te verlaten. Bij vertrek ná 12.00 uur en aankomst vóór 12.00 uur berekenen wij een halve dag. LET OP:  Aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk van maandag tot en met zaterdag*, dus niet op zondag.

In onze recreatieruimte “De Herberg” staat een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en is een spel- en leeshoek aanwezig. Ook bij slecht weer zijn er dus genoeg mogelijkheden om u te vermaken.

Kinderen vergeten hun vakantie  op Camping de Vijverhof niet gauw meer! Voor hen is er een speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip. Maar waar kinderen echt voor warm lopen zijn de dieren; u vindt bij ons kleinvee (kippen, konijnen en geitjes), schapen en verzorgpony Fientje.

De sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd en bevinden zich op het midden van de camping. Het sanitair bestaat uit een dames en  een heren afdeling . Er zijn 3 afwasgelegenheden, een wasmachine, een wasdroger en een losse centrifuge en een koelkast. Tevens beschikken wij over sanitair voor mindervaliden en een gezinsruimte met babybadje.

Buiten staat een stortbak voor uw chemisch toilet en elke kampeerplaats is voorzien van water, elektra en vuilwaterafvoer.

 

 

Wilt u uw huisdier niet alleen laten als u gaat kamperen? Geen probleem. Uw hond, kat of cavia is welkom! Uw hond moet wel aangelijnd zijn als deze zich op het terrein bevindt. Uitsluitend huisdieren van campinggasten zijn welkom. 

 

 

 

 

Binnen 3 kilometer van onze camping in Ommeren vindt u winkelcentrum midden-betuwe met diverse winkels zoals een warme bakker, verse slager, Jumbo, Aldi, kledingwinkel, speelgoedwinkel, Hema, Kruitvat, bloemenwinkel,postkantoor en geldservice.

 

 

 

 

Foto's

Recensies - Cijfer: 9+

Tarieven

Voor-/naseizoen (uitgez. feestdagen)

€ 395,00

Paasweek

€ 405,00

Meivakantie

€ 405,00

Hemelvaartweek

€ 405,00

Pinksteren

€ 405,00

Hoogseizoen ( juli/aug.)

€ 450,00

Elke extra persoon

€ 35,00

Kinderen onder 14 jaar

€ 25,00

Schoonmaakkosten

€ 45,00


Aankomsttijd: ná 15.00 uur. Vertrektijd: vóór 10.00 uur.

Aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk van maandag tot en met zaterdag!

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in de mooie Betuwe? Ook die vindt u op Camping de Vijverhof in Ommeren.
Deze luxe, nette accommodatie is van alle gemakken voorzien zoals een keuken, toilet, douche en woonkamer. Dit fraaie vakantiehuis met terras biedt maar liefst plaats aan 8 personen en tijdens het verblijf in het vakantiehuis mag er gratis gebruik gemaakt worden van de faciliteiten en activiteiten van de camping.