Vakantiehuis huren in Ommeren (Gld)

Over het huis: Deze luxe, nette accommodatie is van alle gemakken voorzien zoals een keuken, toilet, douche en woonkamer. Dit fraaie vakantiehuis met terras biedt maar liefst plaats aan 5 personen en tijdens het verblijf in het vakantiehuis mag er gratis gebruik gemaakt worden van de faciliteiten en activiteiten van de camping. Bijzonderheden: Dekbedden en hoofdkussens aanwezig. Zelf linnengoed meenemen. Er zijn 3 slaapkamers boven waarvan 1 met een lits-jumeaux dekbed. De overige dekbedden zijn eenpersoons. Daarnaast is er boven een 2e toilet.

Openingstijden: Camping de Vijverhof is geopend vanaf 15 maart  t/m 31 oktober

Pinnen: U kunt bij ons pinnen!

Aankomst & vertrek: U bent van harte welkom na 15.00 uur. We vragen u voor 10.00 uur de accommodatie te verlaten. LET OP:  Aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk op zaterdag. Buiten het hoogseizoen zijn andere aankomst- en vertrektijden mogelijk.

Voorzieningen: In onze recreatieruimte “De Herberg” staat een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en is een spel- en leeshoek aanwezig. Ook bij slecht weer zijn er dus genoeg mogelijkheden om u te vermaken. Ook zijn er skelters voor de kinderen beschikbaar. 

Kinderen vergeten hun vakantie  op Camping de Vijverhof niet gauw meer! Voor hen is er een speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip. Maar waar kinderen echt voor warm lopen zijn de dieren; u vindt bij ons kleinvee (kippen, konijnen en geitjes), schapen en verzorgpony Fientje.

Vernieuwd sanitair: De sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd en bevinden zich op het midden van de camping. Het sanitair bestaat uit een dames en  een heren afdeling . Tevens beschikken wij over sanitair voor mindervaliden en een gezinsruimte met babybadje. Er zijn 3 afwasgelegenheden, een wasmachine, een wasdroger en een losse centrifuge en een koelkast. Buiten staat een stortbak voor uw chemisch toilet en elke kampeerplaats is voorzien van water, elektra en vuilwaterafvoer.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan in het vakantiehuis.

In de omgeving: Binnen 3 kilometer van onze camping in Ommeren vindt u winkelcentrum midden-betuwe met diverse winkels zoals een warme bakker, verse slager, Jumbo, Aldi, kledingwinkel, speelgoedwinkel, Hema, Kruidvat, bloemenwinkel,postkantoor en geldservice.

Vakantiehuis tarieven:

Voor-/naseizoen (uitgez. feestdagen)
€ 475,00
Hoogseizoen ( juli/aug.)€ 525,00
Schoonmaakkosten€ 45,00

Aankomsttijd: na 15:00 uur. Vertrektijd: voor 10:00 uur.

Vakantiehuis foto's

Proef de sfeer bij Camping de Vijverhof