Luxe vakantiehuis huren in de Betuwe

Tarieven

ALGEMENE TARIEVEN (VOOR 4 PERSONEN)

Voor-/naseizoen (uitgez. feestdagen en mei vakantie)                        
€ 560,00
Hoogseizoen ( juli/aug.)€ 650,00
Extra persoon€ 20,00
Extra persoon kind€ 15,00
Schoonmaakkosten€ 45,00
Borg€ 200,00

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 2,50 per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland.

Omschrijving

Het vakantiehuis genaamd ‘Achterhuis’ is een luxe, nieuwe, keurig nette accommodatie is van alle gemakken voorzien zoals een keuken, toilet, douche en woonkamer. Dit fraaie vakantiehuis met terras biedt maar liefst plaats aan 5 tot 6 personen en tijdens het verblijf in het vakantiehuis mag er gratis gebruik gemaakt worden van de faciliteiten en activiteiten van de camping. Bijzonderheden: Dekbedden en hoofdkussens aanwezig. Zelf linnengoed meenemen. Er zijn 3 slaapkamers boven waarvan 1 met een lits-jumeaux dekbed. De overige dekbedden zijn eenpersoons. Daarnaast is er boven een 2e toilet.

Voorzieningen

Handig om te weten

Vermaak je binnen

Vermaak je buiten

Sanitair

Luxe vakantiehuis

In de omgeving

Proef de sfeer bij Camping de Vijverhof

Luxe vakantiehuis huren in de Betuwe?

Dit prachtige vakantiehuis bij ons op Camping De Vijverhof is gevestigd in het mooie dorpje Ommeren. Met zijn karakteristieke details heeft dit vakantiehuis een zekere unieke charme. Dit in combinatie met de voorzieningen en activiteiten van onze aanliggende camping wordt het een vakantie om nooit meer te vergeten.

Camping de Vijverhof ligt in het mooie dorpje Ommeren in de streek de Betuwe. Deze streek staat bekend om de vele fruitboeren en boomkwekers. Met deze natuurlijke omgeving is het vinden van rust gegarandeerd. De ruimte en vrijheid die deze ongestoorde omgeving biedt, laat u extra genieten van uw welverdiende vakantie. In het voorjaar kunt u genieten van de prachtige bloesem aan de fruitbomen. En vanaf de zomer tot het najaar kunt u smullen van de heerlijke verse vruchten, zoals appels, peren en pruimen. De Betuwe staat naast de fruitboeren en boomkwekers ook bekend om de prachtige natuur. U kunt heerlijk wandelen en ook zijn er verschillende fietstochten uitgestippeld. Voor een mooie en rustgevende vakantie hoeft u helemaal niet ver te reizen. Nederland kent vele mooie plekjes waar het dorpje Ommeren er één van is. Camping de Vijverhof ligt tussen de boerderijen in en geeft ook echt de beleving van een boerderij.

Ons luxe vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Het heeft een eigen keuken, twee toiletten (boven en beneden), douche, woonkamer en drie slaapkamers waarvan één is voorzien van een lits-jumeaux dekbed. De overige dekbedden zijn eenpersoons. Om u een extra vakantiegevoel te geven heeft dit vakantiehuis een heerlijk terras waar u ’s avonds nog heerlijk na kunt borrelen. Dit fraaie vakantiehuis biedt plaats aan maar liefst 5 personen. Heerlijk om met uw gezin of goede vrienden een paar dagen helemaal tot rust te komen.

Onze aanliggende camping heeft verschillende voorzieningen waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Voor gezamenlijk tijdverdrijf en vermaak vindt u in onze recreatieruimte “De Herberg” een tafeltennistafel, pooltafel en voetbaltafel. Ook is er een spel- en leeshoek aanwezig. Op het erf vindt u meerdere skelters waar alle kinderen gebruik van mogen maken. Kinderen hebben vaak energie voor tien, met name in de vakantie zijn ze bijna niet te remmen. De speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip; en het kleinvee op de kinderboerderij met kippen, konijnen, geiten, schapen en onze verzorgpony Fientje houden de kleintjes gegarandeerd de hele dag zoet.

Wilt u uw vakantie boeken in dit mooie karakteristieke vakantiehuis, wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen u graag in ons vakantiehuis bij Camping de Vijverhof.