Activiteiten bij Camping de Vijverhof

Recreatieruimte

Camping de Vijverhof beschikt over een royale binnenruimte voor spel- en themamogelijkheden, genaamd “De Herberg”. Er zijn diverse gezelschapsspelletjes aanwezig en er is een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en leeshoek. U vindt er een scala aan informatie over wat de Betuwe u biedt, zoals musea, dierentuinen, kinderboerderij en speeltuinen, uitstapjes en diverse recreatiemogelijkheden. En niet te vergeten de fietsroutes met en zonder fietsknooppunten.

Vermaak voor jong en oud

Gedurende het kampeerseizoen hebben wij leuke activiteiten voor jong en oud in petto. We houden workshops en thema-avonden waarbij we u bijvoorbeeld laten zien hoe mooi de omgeving is, bloemen van crêpepapier en hoe wij schapen houden op Camping de Vijverhof.
Op zondagavond wordt er bij voldoende belangstelling een avondzang gehouden.
Ook kinderen komen aan hun trekken op onze boerencamping in de Betuwe. Voor hen is er een speeltuin met trampoline, schommel, zandbak en wipkip. Gratis gebruik van fietsjes, skelters en steppen vinden wij hierbij vanzelfsprekend. 

De kinderen zullen ook dol zijn op onze boerderijdieren. Een leuke én leerzame activiteit! Onze jonge campinggasten mogen meehelpen om de dieren te verzorgen. De kinderen mogen meehelpen met het voeren van de  schapen, en eieren uithalen: vraag de boer om te helpen!

Animatie

En, in het hoogseizoen heeft Camping de Vijverhof regelmatig activiteiten te doen: knutselen, spelletjes spelen, zeskamp, voorleesavonden, pannenkoeken bakken, volleyballen, voetballen, tafeltennissen, jeu de boules spelen, huifkartochten of een spannende dropping

Goed doel

Elk jaar zoeken we een goed doel uit waar het hele seizoen voor wordt gespaard. We houden bingo-avonden, organiseren een Amerikaanse veiling, bedenken een workshop, knutselen met de kinderen, organiseren een maaltijd in stijl enz. Dit seizoen gaan we aan de slag voor
Land Gambia (West-Afrika)  Doel: aanschaf en aanleg beregening installatie