Activiteiten bij Camping de Vijverhof

Helen en Walter van den Nieuwenhuizen
2022-10-23
Een prima georganiseerde en zeer schone camping. Leuk fietsen in de omgeving .
Ine Willems
2022-09-19
Top camping. Netjes verzorgd. Mooi sanitair.
William Arends
2022-09-06
Zeer nette camping, schone voorzieningen en aardige eigenaar!
Gerrit Botter
2022-08-17
Heel nette camping met genoeg aandacht voor iedereen. Vooral gezinnen met kleine kinderen vinden hier hun draai. Plekken zijn ruim en mooi opgezet. Duidelijke regels maken het verblijf op deze camping voor iedereen rustgevend. Sanitair gebouw is ruim en zeer netjes!
Marit Blonk
2022-08-13
Opnieuw hebben we na vijf jaar met onze gezin vertoeft op camping de Vijverhof. We hadden één van de stacaravans gehuurd. Nu vijf jaar later, is de camping flink uitgebreid. Het bijzondere is, dat de service en de kwaliteit van de camping nog steeds voorop staan, ondanks de vergroting. Goed voor elkaar. En christelijke camping die voor iedereen open staat een er voor iedereen is, maar wat wel de identiteit gewaarborgd wordt. Een aanrader. Hartelijke groet fam. Bos Bovenkarspel.
Caroline Habraken
2022-07-21
Zeer nette camping
Theo Zentveld
2022-07-16
Prima camping. Alles netjes geregeld, keurig sanitair. Kleine kinderboerderij, wat speelmateriaal en trampoline. Ruimte met minibieb, voetbalspel ed.

Vernieuwingen per 2023

  • U ontvangt gratis koffie bij aankomst om alvast in de stemming te komen
  • De camping is energieneutraal: levert energie met zonnepanelen en warme douche met behulp van zonnecollectoren.
  • Gratis afwaswater beschikbaar
  • Frituuravonden: onbeperkt genieten van friet en snacks voor €9,95
  • Elke week met even nummers is er op zaterdagmiddag een gezellig samenzijn uurtje in de herberg: kennismaken met nieuwe gasten, de week bijpraten, uitwisselen van leuke fietsroutes of gewoon lekker kletsen.. onder het genot van een drankje en een hapje: 15:30 – 17:00 uur.

Recreatieruimte

Camping de Vijverhof beschikt over een royale binnenruimte voor spel- en themamogelijkheden, genaamd “De Herberg”. Er zijn diverse gezelschapsspelletjes aanwezig en er is een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en leeshoek. U vindt er een scala aan informatie over wat de Betuwe u biedt, zoals musea, dierentuinen, kinderboerderij en speeltuinen, uitstapjes en diverse recreatiemogelijkheden. En niet te vergeten de fietsroutes met en zonder fietsknooppunten.

Vermaak voor jong en oud

Gedurende het kampeerseizoen hebben wij leuke activiteiten voor jong en oud in petto. We houden workshops en thema-avonden waarbij we u bijvoorbeeld laten zien hoe mooi de omgeving is, bloemen van crêpepapier en hoe wij schapen houden op Camping de Vijverhof.
Op zondagavond wordt er bij voldoende belangstelling een avondzang gehouden.
Ook kinderen komen aan hun trekken op onze boerencamping in de Betuwe. Voor hen is er een speeltuin met trampoline, schommel, zandbak en wipkip. Gratis gebruik van skelters en steppen vinden wij hierbij vanzelfsprekend. 

De kinderen zullen ook dol zijn op onze boerderijdieren. Een leuke én leerzame activiteit! Onze jonge campinggasten mogen meehelpen om de dieren te verzorgen. De kinderen mogen meehelpen met het voeren van de schapen, en eieren uithalen: vraag de boer om te helpen!

Goed doel

Elk jaar zoeken we een goed doel uit waar het hele seizoen voor wordt gespaard. We houden bingo-avonden, organiseren een Amerikaanse veiling, bedenken een workshop, knutselen met de kinderen, organiseren een maaltijd in stijl enz. Dit seizoen gaan we aan de slag voor
Land Gambia (West-Afrika)  Doel: aanschaf en aanleg beregening installatie