stacaravan 4-6 personen | 'Elstar'

Tarieven voor 4 personen

STACARAVAN ‘ELSTAR’ TARIEVEN (PER WEEK)

April t/m juni
€ 425 –
Juli en augustus€ 475,-
September€ 375,-
extra logee per persoon per nacht€ 5,00
Extra persoon(vanaf 5e pers)€   15,-
Schoonmaakkosten€   40,-
Borg€ 200,-

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 2,50 per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland.

* Wij houden de zondagsrust in ere. Dat betekent dat we geen tenten/luifels etc. afbreken en schoonmaakwerkzaamheden verrichten op deze dag, geen aankomst en geen vertrek mogelijk. Er zijn geen activiteiten die de zondagsrust verstoren! Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Omschrijving

Stacaravan Elstar: De stacaravan is voorzien van een voortent en is compleet ingericht voor 4-6 personen. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig. Ruime zitgedeelte en eethoek, ruime keuken met koelkast en mini oven, slaapkamer met tweepersoonsbed. Slaapkamer met stapelbedden twee eenpersoons dekbedden. Voor een 5e en 6e persoon is een bed te maken van de eethoek. Ook hiervoor zijn twee eenpersoonsdekbedden met hoofdkussens aanwezig. Inclusief toilet. Buiten voorzien van een grote voortent met tuinstoelen, kussens en een tafel. Extra aan deze stacaravan is de douche. Extra coronaproof dus!

let op! wij verzoeken u geen huisdieren mee te brengen in de caravan

Voorzieningen

Handig om te weten

Vermaak je binnen

Vermaak je buiten

Stacaravan

In de omgeving

Elstar