Campinginformatie

Het terrein: Op het campingterrein is ruimte voor 25 caravans en tenten. De kampeerplaatsen zijn voorzien van tegelplateau’s,  6 ampère elektra , riolering voor  vuilwaterafvoer en een waterkraan.Er zijn zon en schaduwrijke plaatsen. Tevens beschikt de camping over drie speciale camper-plaatsen met verharde ondergrond, vaste stroom- en wateraansluiting en een lozingput voor vuilwater. Camping de Vijverhof is voorzien van gratis internet (WiFi) voor de gasten op het hele terrein. Vanaf uw kampeerplaats kunt u dus heel eenvoudig contact houden met het thuisfront of opzoeken welk uitstapje u wilt gaan maken. De camping voorziet verder in een overdekte fietsenstalling en nachtverlichting (schemer) op het hele campingterrein.

Openingstijden: Camping de Vijverhof is geopend vanaf 15 maart  t/m 31 oktober

Pinnen: U kunt bij ons pinnen!

Aankomst & vertrek: U bent van harte welkom na 13.30 uur. We vragen u voor 11.30 uur de camping te verlaten. Bij vertrek ná 12.00 uur en aankomst vóór 12.00 uur berekenen wij een halve dag.

Voor onze huur-accomodaties is de aankomst na 15.00 en vertrek voor 10.00

 LET OP:  Aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk van maandag tot en met zaterdag*, dus niet op zondag.

Voorzieningen: In onze recreatieruimte “De Herberg” staat een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en is een spel- en leeshoek aanwezig. Ook bij slecht weer zijn er dus genoeg mogelijkheden om u te vermaken. Ook zijn er skelters voor de kinderen beschikbaar. 

Kinderen vergeten hun vakantie  op Camping de Vijverhof niet gauw meer! Voor hen is er een speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak, wipkip en skelters.. Maar waar kinderen echt voor warm lopen zijn de dieren; u vindt bij ons kleinvee (kippen, konijnen en geitjes), schapen en verzorgpony Fientje.

Vernieuwd sanitair: De sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd en bevinden zich op het midden van de camping. Het sanitair bestaat uit een dames en  een heren afdeling . Tevens beschikken wij over sanitair voor mindervaliden en een gezinsruimte met babybadje. Er zijn 5 afwasgelegenheden, een wasmachine, een wasdroger en een losse centrifuge en een koelkast. Buiten staat een stortbak voor uw chemisch toilet en elke kampeerplaats is voorzien van een tegelplateau, water, elektra en vuilwaterafvoer.

Huisdieren: Wilt u uw huisdier niet alleen laten als u gaat kamperen? Geen probleem. Uw hond, kat of cavia is welkom! Uw hond moet wel aangelijnd zijn als deze zich op het terrein bevindt. Uitsluitend huisdieren van campinggasten zijn welkom.

In de omgeving: Binnen 3 kilometer van onze camping in Ommeren vindt u winkelcentrum Timmer met diverse winkels zoals een warme bakker,  Jumbo, Aldi, kledingwinkel, Etos, opticien, kaas en noten, Hema, Kruidvat, bloemenwinkel,postkantoor en een welkoopwinkel.

BASISPRIJS:  SVR lid, MCC, ACSI en ANWB  : gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  milieuheffing en 4 kwh en 6 ampère elektra per dag.     

 Met feestdagen en hoogseizoen zijn er  geen leegstand dagen mogelijk.

Basisprijs
€16,50
Meerdere personen vanaf 12 jaar €  3,50
Kinderen van 2 tot 12 jaar €  2.00
Toeristenbelasting p.p.p.n. €  1,25
Leegstand met stroom €  5,50
Leegstand zonder stroom €  4,50
Kleine tent tot 2 personen €  2,00
Grote tent tot 4 personen €  4,50
Hond €  1,00
Bezoekers kort €  1,00
Bezoekers lang €  1,75
Per extra auto, auto bezoekers €  1,00
Wasmachine €  3,50
Wasdroger €  2,50
Douchemunten per stuk €  0,50
Warm water €  0,20

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 2,50 per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland. 

* Wij houden de zondagsrust in ere. Dat betekent dat we geen tenten/luifels etc. afbreken en schoonmaakwerkzaamheden verrichten op deze dag, geen aankomst en geen vertrek mogelijk. Er zijn geen activiteiten die de zondagsrust verstoren! Wij hopen op uw begrip en medewerking.


SVR Camping de Vijverhof IconSVR Camping de Vijverhof

Ommerenveldseweg 51, Ommeren

4,2 56 reviews

 • Avatar Johan Van Wijk ★★★★★ 8 maanden geleden
  Prachtige camping met mooie kampeerplaatsen,geweldig goed en schoon sanitair,echt een aanrader en we gaan er zeker meer naar toe
 • Avatar Erwin Wajer ★★★★ een jaar geleden
  Goed lopende boerencamping
 • Avatar badmuts Jansen ★★★★★ een jaar geleden
  Aardige mensen
 • Avatar Willemien Konijnenberg ★★★★ 8 maanden geleden
  Het is een gezellige kleine camping
  Alle aan dacht voor de gasten Eigenaars organiseren leuke uitjes met de gasten.
  Sanitair is super mooi en schoon en nieuw.
  .
 • Avatar Fokke Kuiper ★★★★ 6 maanden geleden
  Mooie kleine camping met veel voorzieningen voor jong en oud!

PROFITEER VAN EXTRA KORTING MET ONZE SPECIALE ARRANGEMENTEN

Profiteer van onze aanbiedingen, speciaal voor u samengesteld. Doe uw voordeel en maak uw verblijf op Camping de Vijverhof nog prettiger en gezelliger!

*Gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  en  milieuheffing  Genoemde prijzen zijn inclusief  4 kwh en 6 ampère elektra per dag en toeristenbelasting mits anders gemeld.

  
Bloesemfeest 11 april t/m 25 april€220,*

Hemelvaart- Pinksteren arrangement

woensdag 20 mei t/m  maandag 1 juni

€195,*
De  maand juni van 1 juni t/m 30 juni  voor slechts€315,*
De hele maand september. deze maand exclusief elektra en tb€215,-
De hele maand oktober. deze maand exclusief elektra en tb

€175,-

Appel-arrangement: 10 dagen kamperen, 8 dagen betalen. 

Peren-arrangement: Weekendje kamperen voor maar €45,-

Proef de sfeer bij Camping de Vijverhof

SVR Campinginformatie, voorzieningen en tarieven

Altijd al eens willen kamperen bij de boer? Lekker rondscharrelen tussen de kippen of met de skelter over het erf scheuren. Fietsen langs de meest mooie plekjes van het land. De natuur ervaren zoals deze bedoeld is. Dat kan zeker! Het is een ervaring om niet meer te vergeten. Kamperen bij de boer wordt steeds populairder en dat heeft een reden. Kamperen bij de boer is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam. De natuur, de rust, de dieren en ‘het werk’ vullen de dagen zonder enige moeite. Dit kan op onze SVR Camping de Vijverhof in de Betuwe.

SVR camping staat voor ‘Stichting Vrije Recreatie’. Dit is een stichting waar campings en vakantiegangers zich aan kunnen melden. In Nederland zijn er zo’n 1200 campings en verhuurmogelijkheden aangesloten. Ook in de rest van Europa zijn er zo’n 800 locaties aangesloten in landen zoals Frankrijk, Duitsland, België en Italië. Maar ook in Thailand, Indonesië en de Nederlandse Antillen zijn er SVR locaties te vinden. Voor een totaal overzicht van alle landen willen wij u graag doorverwijzen naar de SVR website. Op onze SVR camping willen wij u het gevoel geven dat u echt te gast bent. Een niet al te grote camping en een gemoedelijke sfeer moet heerlijk voor u zijn als u even aan het drukke leven wilt ontsnappen. En u bent zeker niet de enige die daar naar op zoek is. Ruim 125.000 gezinnen vieren hun vakanties bij een SVR camping!

Kamperen bij de boer, of het nu in eigen land is, of een paar grenzen verderop, het blijft een beleving om nooit meer te vergeten. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor volwassenen is het altijd leuk en bijzonder om te zien, te proeven en te ervaren hoe het landelijke leven eraan toe gaat. Camping de Vijverhof is een SVR camping in het mooie Betuwe. Dit landelijke en boomrijke gebied laat een andere kant van Nederland zien. Weg van de drukte, stress en gehaast. Even helemaal niets, alleen maar de natuur en haar rustgevende charme. Kamperen bij de boer is enorm in trek bij zowel gezinnen als echtparen. Er wordt dus een breder publiek aangetrokken. Door wederzijdse interesse van verschillende doelgroepen leert u mensen kennen die u anders niet had ontmoet. Leuk contact hebben op een vakantiebestemming is wel zo gezellig. Er kan zelfs een mooie vriendschap aan worden overgehouden.

Voor kinderen is kamperen bij de boer helemaal fantastisch. Ze kunnen gaan en staan waar ze willen. Ze kunnen klimmen en klauteren, spelletjes spelen of een boekje lezen. Maar ook kijken bij de dieren is elke dag weer net zo spannend. Buiten onze boerderij is er ook nog genoeg te doen. Ga eens een mooie fietstocht maken, lekker wandelen of bezoek het dichtstbijzijnde dorpje. Ontspanning is dichterbij dan u denkt.

Wilt u uw vakantie boeken bij onze SVR Camping de Vijverhof in het mooie Betuwe, wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen u graag!

Goed nieuws! Vanaf 15 juni is onze camping weer volledig open. Wij volgen alle richtlijnen van de RIVM en zorgen voor jouw veiligheid.