Kom gezellig kamperen bij Camping de Vijverhof

Tarieven

BASISPRIJS:  SVR lid, MCC, ACSI en ANWB: gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  milieuheffing en 4 kwh en 6 ampère elektra per dag.     

* Wij houden de zondagsrust in ere.

 Dat betekent dat we geen tenten/luifels etc. afbreken en schoonmaakwerkzaamheden verrichten op deze dag,

 geen aankomst en geen vertrek mogelijk. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

 

ALGEMENE TARIEVEN

Basisprijs€17,50
Basisprijs juli/aug€18,50
Meerdere personen vanaf 12 jaar€ 4,00
Kinderen van 2 tot 12 jaar€  3,50
Toeristenbelasting p.p.p.n.€  1,27
Leegstand met stroom*€  6,00
Leegstand zonder stroom*€  5,50
Kleine bijzet tent tot 2 personen€  2,50
Grote tent tot 4 personen€  4,50

 

*Leegstand niet in hoogseizoen en arrangementen

*Bij aankomst voor 13.30 en vertrek na 11.30 berekenen wij een halve dag extra, langer verblijf mits mogelijk.

**Huisdieren bezoekers niet toegestaan.

 
Bezoekers kort€  1,00
Bezoekers lang€  1,75
Huisdieren per dag**€  1,50
Per extra auto, auto bezoekers€  1,00
Elektra per kwh€  0,45
Wasmachine€ 4,00
Wasdroger€  3,00
Douchemunten per stuk€  0,75
Warm water€  0,20
NIEUW: Privé sanitair€ 6,00

SPECIALE ARRANGEMENTEN

 

Paas-bloesem arrangement               15 t/m 25 april, inclusief tb en  exclusief elektra

€175,*
 Maand april ex tb en elektra €320,*
Hemelvaart- Pinksteren 25 mei t/m 6 juni, incl tb ex el.€210,*
 Maand juni 7  t/m 30 juni incl tb €275,*
Hele maand september (excl. elektra en tb)€245,-
  
Appel-arrangement (sept en okt):
10 dagen voor de prijs van 8
 
Peren-arrangement (sept en okt): weekendje kamperen vr t/m ma€45,-

Arrangementen zijn exclusief elektra.

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 2,50 per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland.

*Gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  en  milieuheffing  Genoemde prijzen zijn inclusief  4 kwh en 6 ampère elektra per dag en toeristenbelasting mits anders gemeld.

Omschrijving

Altijd al eens willen kamperen bij de boer? Lekker rondscharrelen tussen de kippen of met de skelter over het erf scheuren. Fietsen langs de meest mooie plekjes van de Betuwe. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige rivieren, boomkwekerij of fruitbomen. Geniet van de meest prachtige fietsroutes! De natuur ervaren zoals deze bedoeld is. Dat kan zeker! Het is een ervaring om niet meer te vergeten. Kamperen bij de boer wordt steeds populairder en dat heeft een reden. Kamperen bij de boer is niet alleen leuk maar ook erg leerzaam. De natuur, de rust, de dieren en ‘het werk’ vullen de dagen zonder enige moeite. Dit kan op onze SVR Camping de Vijverhof in de Betuwe.

Voorzieningen

Handig om te weten

Vermaak je binnen

Vermaak je buiten

Sanitair

De kampeerplaats

In de omgeving

Proef de sfeer bij Camping de Vijverhof

SVR Campinginformatie, voorzieningen en tarieven

SVR camping staat voor ‘Stichting Vrije Recreatie’. Dit is een stichting waar campings en vakantiegangers zich aan kunnen melden. In Nederland zijn er zo’n 1200 campings en verhuurmogelijkheden aangesloten. Ook in de rest van Europa zijn er zo’n 800 locaties aangesloten in landen zoals Frankrijk, Duitsland, België en Italië. Maar ook in Thailand, Indonesië en de Nederlandse Antillen zijn er SVR locaties te vinden. Voor een totaal overzicht van alle landen willen wij u graag doorverwijzen naar de SVR website. Op onze SVR camping willen wij u het gevoel geven dat u echt te gast bent. Een niet al te grote camping en een gemoedelijke sfeer moet heerlijk voor u zijn als u even aan het drukke leven wilt ontsnappen. En u bent zeker niet de enige die daar naar op zoek is. Ruim 125.000 gezinnen vieren hun vakanties bij een SVR camping!

Kamperen bij de boer, of het nu in eigen land is, of een paar grenzen verderop, het blijft een beleving om nooit meer te vergeten. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor volwassenen is het altijd leuk en bijzonder om te zien, te proeven en te ervaren hoe het landelijke leven eraan toe gaat. Camping de Vijverhof is een SVR camping in het mooie Betuwe. Dit landelijke en boomrijke gebied laat een andere kant van Nederland zien. Weg van de drukte, stress en gehaast. Even helemaal niets, alleen maar de natuur en haar rustgevende charme. Kamperen bij de boer is enorm in trek bij zowel gezinnen als echtparen. Er wordt dus een breder publiek aangetrokken. Door wederzijdse interesse van verschillende doelgroepen leert u mensen kennen die u anders niet had ontmoet. Leuk contact hebben op een vakantiebestemming is wel zo gezellig. Er kan zelfs een mooie vriendschap aan worden overgehouden.

Voor kinderen is kamperen bij de boer helemaal fantastisch. Ze kunnen gaan en staan waar ze willen. Ze kunnen klimmen en klauteren, spelletjes spelen of een boekje lezen. Maar ook kijken bij de dieren is elke dag weer net zo spannend. Buiten onze boerderij is er ook nog genoeg te doen. Ga eens een mooie fietstocht maken, lekker wandelen of bezoek het dichtstbijzijnde dorpje. Ontspanning is dichterbij dan u denkt.

Wilt u uw vakantie boeken bij onze SVR Camping de Vijverhof in het mooie Betuwe, wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen u graag!