Campinginformatie

Het terrein: Op het campingterrein is ruimte voor 25 caravans en tenten. De kampeerplaatsen zijn voorzien van tegelplateau’s,  6 ampère elektra , riolering voor  vuilwaterafvoer en een waterkraan.Er zijn zon en schaduwrijke plaatsen. Tevens beschikt de camping over drie speciale camper-plaatsen met verharde ondergrond, vaste stroom- en wateraansluiting en een lozingput voor vuilwater. Camping de Vijverhof is voorzien van gratis internet (WiFi) voor de gasten op het hele terrein. Vanaf uw kampeerplaats kunt u dus heel eenvoudig contact houden met het thuisfront of opzoeken welk uitstapje u wilt gaan maken. De camping voorziet verder in een overdekte fietsenstalling en nachtverlichting (schemer) op het hele campingterrein.

Openingstijden: Camping de Vijverhof is geopend vanaf 15 maart  t/m 31 oktober

Pinnen: U kunt bij ons pinnen!

Aankomst & vertrek: U bent van harte welkom na 13.30 uur. We vragen u voor 11.30 uur de camping te verlaten. Bij vertrek ná 12.00 uur en aankomst vóór 12.00 uur berekenen wij een halve dag.

Voor onze huur-accomodaties is de aankomst na 15.00 en vertrek voor 10.00

 LET OP:  Aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk van maandag tot en met zaterdag*, dus niet op zondag.

Voorzieningen: In onze recreatieruimte “De Herberg” staat een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en is een spel- en leeshoek aanwezig. Ook bij slecht weer zijn er dus genoeg mogelijkheden om u te vermaken. Ook zijn er skelters voor de kinderen beschikbaar. 

Kinderen vergeten hun vakantie  op Camping de Vijverhof niet gauw meer! Voor hen is er een speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak, wipkip en skelters.. Maar waar kinderen echt voor warm lopen zijn de dieren; u vindt bij ons kleinvee (kippen, konijnen en geitjes), schapen en verzorgpony Fientje.

Vernieuwd sanitair: De sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd en bevinden zich op het midden van de camping. Het sanitair bestaat uit een dames en  een heren afdeling . Tevens beschikken wij over sanitair voor mindervaliden en een gezinsruimte met babybadje. Er zijn 5 afwasgelegenheden, een wasmachine, een wasdroger en een losse centrifuge en een koelkast. Buiten staat een stortbak voor uw chemisch toilet en elke kampeerplaats is voorzien van een tegelplateau, water, elektra en vuilwaterafvoer.

Huisdieren: Wilt u uw huisdier niet alleen laten als u gaat kamperen? Geen probleem. Uw hond, kat of cavia is welkom! Uw hond moet wel aangelijnd zijn als deze zich op het terrein bevindt. Uitsluitend huisdieren van campinggasten zijn welkom.

In de omgeving: Binnen 3 kilometer van onze camping in Ommeren vindt u winkelcentrum midden-betuwe met diverse winkels zoals een warme bakker,  Jumbo, Aldi, kledingwinkel, Etos, opticien, kaas en noten,speelgoedwinkel, Hema, Kruidvat, bloemenwinkel,postkantoor en een welkoopwinkel.

BASISPRIJS:  SVR lid, MCC, ACSI en ANWB  : gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  milieuheffing en 4 kwh en 6 ampère elektra per dag. Met feestdagen en hoogseizoen zijn er  geen leegstand dagen mogelijk.

Basisprijs
€15,00
Meerdere personen vanaf 12 jaar€  3,50
Kinderen van 2 tot 12 jaar€  2.00
Toeristenbelasting p.p.p.n.€  1,24
Leegstand met stroom€  5,50
Leegstand zonder stroom€  4,50
Kleine tent tot 2 personen€  2,00
Grote tent tot 4 personen€  4,50
Hond€  1,00
Bezoekers kort€  1,00
Bezoekers lang€  1,75
Per extra auto, auto bezoekers€  1,00
Wasmachine€  3,50
Wasdroger€  2,50
Douchemunten per stuk€  0,50
Warm water€  0,20

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 2,50 per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland. 

* Wij houden de zondagsrust in ere. Dat betekent dat we geen tenten/luifels etc. afbreken en schoonmaakwerkzaamheden verrichten op deze dag, geen aankomst en geen vertrek mogelijk. Er zijn geen activiteiten die de zondagsrust verstoren! Wij hopen op uw begrip en medewerking.

SVR Camping de Vijverhof IconSVR Camping de Vijverhof

Ommerenveldseweg 51, Ommeren

4.2 ★★★★★★★★★★ 54 reviews

 • Avatar Johan Van Wijk ★★★★★ een maand geleden
  Prachtige camping met mooie kampeerplaatsen,geweldig goed en schoon sanitair,echt een aanrader en we gaan er zeker meer naar toe
 • Avatar Willemien Konijnenberg ★★★★ een maand geleden
  Het is een gezellige kleine camping
  Alle aan dacht voor de gasten Eigenaars organiseren leuke uitjes met de gasten.
  Sanitair is super mooi en schoon en nieuw.
  .
 • Avatar Fokke Kuiper ★★★★ 5 maanden geleden
  Mooie kleine camping met veel voorzieningen voor jong en oud!
 • Avatar Henk Hazelaar ★★★★★ 6 maanden geleden
  Wat hebben we een aantal mooie dagen gehad op Camping de Vijverhof in Ommeren. We mochten overnachten in de nieuwe vakantiewoning op de Camping wat aan alle wensen voldoet. Zeker een aanrader om een keer naar Ommeren te komen om hier te … More genieten van de mooie omgeving en van deze mooie vakantiewoning.
 • Avatar Brenda Jodels ★★★★★ 7 maanden geleden
  Een mooi schoon sanitair! Gezellige mensen en prachtige omgeving!

PROFITEER VAN EXTRA KORTING MET ONZE SPECIALE ARRANGEMENTEN

Profiteer van onze aanbiedingen, speciaal voor u samengesteld. Doe uw voordeel en maak uw verblijf op Camping de Vijverhof nog prettiger en gezelliger!

*Gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  en  milieuheffing  Genoemde prijzen zijn inclusief  4 kwh en 6 ampère elektra per dag en toeristenbelasting mits anders gemeld.

  
Bloesemfeest 11 april t/m 25 april€220,*

Hemelvaart- Pinksteren arrangement

21 mei t/m 1 juni

€195,*
De  maand juni van 1 juni t/m 30 juni  voor slechts€315,*
De hele maand september. deze maand exclusief elektra en tb€215,-
De hele maand oktober. deze maand exclusief elektra en tb€175,-

Tijdens de fruitcorso op 15 september: 10 dagen kamperen, 8 dagen betalen.Hierbij moet wel de zaterdag van de corso bij zitten: 19 september

Proef de sfeer bij Camping de Vijverhof