Luxe chalet / blokhut huren in de Betuwe?

Tarieven voor 4 personen

ALGEMENE TARIEVEN

April t/m juni €    375,00
Juli en augustus €    415,00
September / oktober €    325,00
Extra persoon €    15,00
Schoonmaakkosten (per week) €    35,00
Borg €    200,00

Omschrijving

Deze luxe chalet, ook wel blokhut genoemd, is geschikt voor 5 personen. Ruime zitgedeelte met zitbank, eethoek (stoelen voor 6 personen) en kachel. Keukenblok met koelkast en kooktoestel. Toilet aanwezig. Slaapkamer met twee persoonsbed, inclusief  tweepersoons dekbed en hoofdkussens. Tweede slaapkamer met stapelbed en eén persoons bed, inclusief dekbedden en hoofdkussen. Compleet ingericht. Let op; huisdieren (inclusief honden) zijn niet toegestaan in de blokhut.

Voorzieningen

Handig om te weten

Vermaak je binnen

Vermaak je buiten

Sanitair

Blokhut

In de omgeving

Proef de sfeer bij Camping de Vijverhof

Luxe chalet / blokhut huren in de Betuwe?

Iedereen wil optimaal kunnen genieten van zijn of haar welverdiende vakantie. Een vakantie lijkt onlosmakelijk verbonden te zijn met lang reizen, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Voor mooie plekjes hoeft u helemaal niet ver te rijden. Geen lange autorit of uren wachten op het vliegveld. Op vakantie in eigen land is misschien nog wel veel leuker. Het heeft veel voordelen. U bent van huis, maar nog wel in eigen land. U spreekt de taal, u kunt boodschappen doen bij bekende winkels in het nabijgelegen dorpje en mocht het echt nodig zijn kunt u zo even naar huis rijden. Ook qua reiskosten komt u voordeliger uit dan wanneer u naar een ver land reist. Waarom ver gaan als u dichtbij hetzelfde kunt krijgen? Een blokhut huren in de Betuwe is dan een echte aanrader! Gewoon bij ons op de camping!

Blokhut huren Betuwe

Voor het echte vakantiegevoel is een mooi verblijf wel zo belangrijk. Niets is leuker dan vertoeven in een blokhut of chalet in de Betuwe. De klassiek uitstraling met het donkere hout en het typische dak geven u nét even die extra beleving van vakantie. Onze blokhut geeft dit gevoel gegarandeerd. Deze blokhut is geschikt voor 5 personen, is van alle luxe voorzien en heeft een nette en rustgevende inrichting. Ingericht met een ruim zitgedeelte met zitbank, een eethoek met stoelen voor 6 personen en een kachel. Het keukenblok is voorzien van een koelkast en kooktoestel. U kunt dus heerlijk uw eigen gerechten bereiden terwijl u door het raam naar buiten kunt kijken. Er zijn twee slaapkamers aanwezig waarvan één met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met stapelbed en eenpersoonsbed. De bedden zijn inclusief dekbedden en hoofdkussens. Plus eigen toilet.

Onze aanliggende camping heeft verschillende voorzieningen voor jong en oud waar u kosteloos gebruik van kunt maken. In onze recreatieruimte “De Herberg” staat een tafeltennistafel, pooltafel en voetbaltafel. Ook is er een spel- en leeshoek aanwezig. Op het erf vindt u meerdere skelters waar alle kinderen veelvuldig gebruik van mogen maken. Onze speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip; en het kleinvee op de kinderboerderij met kippen, konijnen, geiten, schapen en onze verzorgpony Fientje houden de kleintjes gegarandeerd de hele dag zoet.

Wilt u uw vakantie boeken in dit mooie blokhut, wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen u graag bij Camping de Vijverhof.