Christelijke camping Betuwe | Camping de Vijverhof

Heerlijk op vakantie in de Betuwe. Geniet van elkaar en de rust.

Christelijke camping in de Betuwe

In het hart van de Betuwe, te midden van uitgestrekte fruitboomgaarden en serene landschappen, verwelkomt Camping de Vijverhof u voor een unieke kampeerervaring. Als christelijke camping hechten wij grote waarde aan de principes die ons dierbaar zijn: gemeenschap, familie, geloof en de ook zeker de inachtneming van zondagsrust. Bij ons vindt u niet alleen een plek voor ontspanning en avontuur in de natuur, maar ook een warme gemeenschap waar gelovigen zich thuis kunnen voelen. Camping de Vijverhof biedt de perfecte setting voor iedereen die zijn vakantie wil doorbrengen in een omgeving die de christelijke levenswijze respecteert en bevordert.

Tarieven

BASISPRIJS:  SVR lid, MCC, ACSI en ANWB: gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  milieuheffing en 4 kwh en 6 ampère elektra per dag.     

ALGEMENE TARIEVEN

Basisprijs€16,50
Meerdere personen vanaf 12 jaar€ 4,00
Kinderen van 2 tot 12 jaar€  3.00
Toeristenbelasting p.p.p.n.€  1,26
Leegstand met stroom€  5,50
Leegstand zonder stroom€  4,50
Kleine tent tot 2 personen€  2,50
Grote tent tot 4 personen€  4,50
Bezoekers kort€  1,00
Bezoekers lang€  1,75
Per extra auto, auto bezoekers€  1,00
Wasmachine€  4,00
Wasdroger€  3,00
Douchemunten per stuk€  0,50
Warm water€  0,20
NIEUW: Privé sanitair €  6,00

SPECIALE ARRANGEMENTEN

Bloesemfeest  (11 t/m 25 april) €220,*
Hemelvaart- Pinksteren (13 t/m 24 mei) €195,*
Hele maand juni €315,*
Hele maand september (excl. elektra en tb) €235,-
Hele maand oktober (excl. elektra en tb) €175,
Appel-arrangement (sept en okt):
10 dagen voor de prijs van 8
 
Peren-arrangement (sept en okt): weekendje kamperen €45,-

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 2,50 per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland.

* Wij houden de zondagsrust in ere. Dat betekent dat we geen tenten/luifels etc. afbreken en schoonmaakwerkzaamheden verrichten op deze dag, geen aankomst en geen vertrek mogelijk. Er zijn geen activiteiten die de zondagsrust verstoren! Wij hopen op uw begrip en medewerking.

*Gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  en  milieuheffing  Genoemde prijzen zijn inclusief  4 kwh en 6 ampère elektra per dag en toeristenbelasting mits anders gemeld.

De kern van onze camping

Op Camping de Vijverhof staat de verbintenis met elkaar. We begrijpen het belang van een fijne gemeenschap en hoe deze onze ervaringen en herinneringen kan verrijken. Daarom bieden we een gastvrije plek waar gelijkgestemde individuen en families samen kunnen komen. Wij verwelkomen natuurlijk iedereen. Het is deze gedeelde verbondenheid die onze camping onderscheidt en een diepe zin van samenhorigheid creëert. Door samen te komen of simpelweg door te genieten van elkaars gezelschap in de rust van de Betuwe, zorgen we voor mooie herinneringen op onze camping.

Voorzieningen

Handig om te weten

Vermaak je binnen

Vermaak je buiten

Sanitair

De kampeerplaats

In de omgeving

Het houden van zondagsrust bij onze camping

Een fundamenteel aspect van onze christelijke camping is de eerbiediging van de zondagsrust, een dag gewijd aan rust, bezinning, en het versterken van onze banden met familie en geloof. Op deze speciale dag houden we de activiteiten bewust beperkt, waardoor onze gasten de gelegenheid krijgen om een stap terug te doen van de dagelijkse beslommeringen en zich te concentreren op wat echt belangrijk is. Dit reflecteert onze toewijding aan het creëren van een omgeving die in harmonie is met christelijke waarden en biedt een unieke kans voor onze gasten om te reflecteren, te vernieuwen en te genieten van de serene schoonheid van de Betuwe. Of het nu gaat om een wandeling door de natuur, het lezen van de Bijbel, of het doorbrengen van kwaliteitstijd met geliefden, de zondagsrust bij Camping de Vijverhof staat in het teken van genieten op uw eigen manier.

Verbonden met de natuur

De natuurlijke omgeving van Camping de Vijverhof biedt een perfecte achtergrond om tot rust te komen. U kunt in de Betuwe met zijn weelderige landschappen en rustige atmosfeer heerlijk genieten alleen, met vrienden of met familie. Wandelen langs de boomgaarden, zitten aan de waterkant, of simpelweg genieten van de stilte onder de sterrenhemel, er zijn meerdere manieren om te genieten van de rust. Wij moedigen onze gasten aan om deze prachtige omgeving te gebruiken als een bron van rust en eventuele inspiratie.

Uw verblijf bij Camping de Vijverhof

Om volledig te kunnen genieten van de unieke ervaring die Camping de Vijverhof biedt, adviseren we u om uw verblijf vooraf te plannen. Wij zijn geopend van 25 maart tot 21 oktober, en tijdens deze maanden verwelkomen we u graag bij ons. Houd er rekening mee dat activiteiten op zondag tot een minimum worden beperkt, in overeenstemming met onze zondagrust en bezinning. Opbouwen en afbreken van uw tenten, etc. kan dan niet. Reserveringen kunnen eenvoudig worden gemaakt via onze website, waar u ook meer informatie vindt over specifieke voorzieningen en de beste tijden om te bezoeken.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over uw aanstaande verblijf, of wilt u meer weten over wat Camping de Vijverhof te bieden heeft voor vakantie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van een onvergetelijke vakantie die in harmonie is met uw christelijke waarden. Of het nu gaat om boekingsinformatie, specifieke voorzieningen of hoe wij u kunnen helpen bij uw rust, wij zijn hier om u te ondersteunen. Bezoek onze website of stuur ons een direct bericht om uw plekje bij onze mooie Christelijke camping in de Betuwe te reserveren.

 
Proef de sfeer bij Camping de Vijverhof