Stacaravan huren in Ommeren (Gld)

Selecteer uw type:

Omschrijving

Stacaravan Goudreinet: De stacaravan is voorzien van een voortent en is compleet ingericht voor 4-6 personen. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig. Ruime zitgedeelte en eethoek, ruime keuken met koelkast en mini oven, slaapkamer met tweepersoonsbed. Slaapkamer met stapelbedden twee eenpersoons dekbedden. Voor een 5e en 6e persoon is een bed te maken van de eethoek. Ook hiervoor zijn twee eenpersoonsdekbedden met hoofdkussens aanwezig. Inclusief toilet. Buiten voorzien van een grote voortent met tuinstoelen, kussens en een tafel.

Stacaravan Elstar: De stacaravan is voorzien van een voortent en is compleet ingericht voor 4-6 personen. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig. Ruime zitgedeelte en eethoek, ruime keuken met koelkast en mini oven, slaapkamer met tweepersoonsbed. Slaapkamer met stapelbedden twee eenpersoons dekbedden. Voor een 5e en 6e persoon is een bed te maken van de eethoek. Ook hiervoor zijn twee eenpersoonsdekbedden met hoofdkussens aanwezig. Inclusief toilet. Buiten voorzien van een grote voortent met tuinstoelen, kussens en een tafel. Extra aan deze stacaravan is de douche. Extra coronaproof dus!

Voorzieningen

Handig om te weten

Vermaak je binnen

Vermaak je buiten

Stacaravan

In de omgeving

Elstar

Caravan huren in de Betuwe?

Het campingleven ervaren tijdens vakanties is een erg populaire vorm van vakanties vieren. Gezellig op de camping, leuk voor de kinderen en kunt eindelijk eens dat ene boek uitlezen. U bent alleen wel op zoek naar wat meer luxe dan wat een tent u kunt geven. Een stacaravan  is dan de perfecte oplossing voor u. U heeft dan de voordelen van beide opties. Enerzijds heeft u de luxe van een volwaardig huis, en anderzijds heeft u het idee dat u aan het kamperen bent. In stijl op vakantie en toch het echte buitenleven ervaren. 

Het gemak van het huren van een stacaravan is dat deze al voor u klaarstaan op het moment van uw aankomst. Geen gerommel met tentstokken of het installeren van uw tent. Het is heel eenvoudig. U pakt thuis uw koffers in en pakt ze in de caravan Midden-Betuwe weer uit. Niets meer en niets minder. Zo kunt u maximaal genieten van uw tijd bij ons op de camping in de Betuwe. Uiterst comfortabel op meerdere vlakken.

Opties huurcaravan Camping de Vijverhof

De stacaravan heeft maar liefst ruimte voor maximaal 6 personen en is voorzien van een voortent waar u en uw gezelschap tijdens de heerlijke zomeravonden nog lang na kunt borrelen. Deze voortent is ook ideaal voor de minder mooie dagen. Het vergroot niet alleen uw leefruimte, maar het geeft u ook de mogelijkheid om toch buiten te zitten ook al zit het weer misschien niet mee. Speel een spelletje of lees een heerlijk dik boek.  Voorzien van tuinstoelen, kussens en tafels.

De stacaravan Goudreinet is voorzien van een ruim zitgedeelte, eethoek en toilet. Een ruime keuken met koelkast en minioven. Er zijn twee slaapkamer, waarvan de één is voorzien van een tweepersoonsbed en de ander met stapelbedden. Door de eethoek te verbouwen kunnen er nog 2 slaapplaatsen gerealiseerd worden. Dekbedden en hoofdkussen zijn hiervoor aanwezig. De stacaravan Elstar is daarnaast ook nog voorzien van een douche. 

Voor beide caravans geldt dat u zelf voor het linnengoed te zorgen.

Wilt u uw vakantie boeken in één van onze caravans in het mooie Betuwe, wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen u graag bij Camping de Vijverhof.