Camping Midden Nederland | De Vijverhof

Camping Midden Nederland

Heerlijk genieten van vakantie en rust op een camping Midden Nederland? Kom dan naar Camping de Vijverhof. Onze heerlijke SVR camping is te vinden in de Betuwe en biedt alles wat u nodig heeft voor een fijne kampeervakantie. Op onze minicamping zijn 25 standplaatsen voor caravans, tenten en 3 camperplaatsen. Het kenmerkt zich door zijn gezellige sfeer en biedt volop voorzieningen voor een plezierige vakantie. Bent u benieuwd geworden naar onze mooie camping? Bekijk dan de sfeerbeelden. Start direct uw boeking en reserveer uw standplaats voor een heerlijk weekend of fantastische week in Midden Nederland. Meer weten over onze camping en de voorzieningen? Lees dan snel verder.

Tarieven

BASISPRIJS:  SVR lid, MCC, ACSI en ANWB: gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  milieuheffing en 4 kwh en 6 ampère elektra per dag.     

ALGEMENE TARIEVEN

Basisprijs€16,50
Meerdere personen vanaf 12 jaar€ 4,00
Kinderen van 2 tot 12 jaar€  3.00
Toeristenbelasting p.p.p.n.€  1,26
Leegstand met stroom€  5,50
Leegstand zonder stroom€  4,50
Kleine tent tot 2 personen€  2,50
Grote tent tot 4 personen€  4,50
Bezoekers kort€  1,00
Bezoekers lang€  1,75
Per extra auto, auto bezoekers€  1,00
Wasmachine€  4,00
Wasdroger€  3,00
Douchemunten per stuk€  0,50
Warm water€  0,20
NIEUW: Privé sanitair €  6,00

SPECIALE ARRANGEMENTEN

Bloesemfeest  (11 t/m 25 april) €220,*
Hemelvaart- Pinksteren (13 t/m 24 mei) €195,*
Hele maand juni €315,*
Hele maand september (excl. elektra en tb) €235,-
Hele maand oktober (excl. elektra en tb) €175,
Appel-arrangement (sept en okt):
10 dagen voor de prijs van 8
 
Peren-arrangement (sept en okt): weekendje kamperen €45,-

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 2,50 per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland.

* Wij houden de zondagsrust in ere. Dat betekent dat we geen tenten/luifels etc. afbreken en schoonmaakwerkzaamheden verrichten op deze dag, geen aankomst en geen vertrek mogelijk. Er zijn geen activiteiten die de zondagsrust verstoren! Wij hopen op uw begrip en medewerking.

*Gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  en  milieuheffing  Genoemde prijzen zijn inclusief  4 kwh en 6 ampère elektra per dag en toeristenbelasting mits anders gemeld.

Maak kennis met onze camping in Midden Nederland

Camping de Vijverhof is een prachtige minicamping gevestigd in de Betuwe. Het is de plek waar u heerlijk alleen, met uw partner of gezin kunt terugtrekken en genieten van alles wat de Betuwe te bieden heeft. De camping is van alle gemakken voorzien. Zo hebben wij een grote verwarmde sanitair ruimte met onder andere een droger, koelkast en wasmachines. Tevens bieden wij gratis internet (wifi) op het hele terrein. Ook op uw staplek kunt u alles vinden wat u nodig heeft gedurende uw verblijf in Midden Nederland. Denk bijvoorbeeld aan tegelplateau’s, riolering voor vuilwaterafvoer, 6 ampère elektra en een waterkraan.

Voorzieningen

Handig om te weten

Vermaak je binnen

Vermaak je buiten

Sanitair

De kampeerplaats

In de omgeving

Plezier voor het hele gezin

De vakantie is de periode om volledig te ontspannen en leuke dingen te gaan doen. Op de Vijverhof zijn daar volop mogelijkheden toe. Wij hebben namelijk verschillende activiteiten en voorzieningen waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Ga bijvoorbeeld een potje tafeltennissen of speel aan de tafeltennistafel of voetbaltafel in onze recreatieruimte ‘De Herberg’. Ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven. Zij kunnen bijvoorbeeld heerlijk rondrijden op onze skelters of lekker ravotten in de speeltuin met onder andere een schommel, zandbak, wipkip, schommel en trampoline. Neem de allerkleinsten mee naar de kinderboerderij en laat ze kennis maken met onze schapen, geiten, konijnen, kippen en verzorgpony Fientje. Op onze camping in Midden Nederland is in ieder geval genoeg te doen.

Voordelen van onze minicamping in Midden Nederland

Camping de Vijverhof is een minicamping. Dat betekent dat wij een beperkt aantal standplaatsen hebben. Dit brengt voordelen met zich mee. Het zorgt er namelijk voor dat er veel meer contact ontstaat tussen de verschillende campinggasten. U leert zo uw kampeerburen sneller kennen. Een kleine camping brengt dan ook veel gezelligheid met zich mee. Bent u op zoek naar een camping in Midden Nederland met een hartelijke en intieme sfeer? Dan bent u bij De Vijverhof aan het juiste adres.

Wilt u direct een vakantie boeken in een van onze caravans? Heeft u behoefte aan meer informatie of vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0344 – 601 973, e-mailadres info@campingdevijverhof.nl of het online contactformulier. Wij helpen u dan graag verder. Uiteraard kunt u ook direct online uw vakantie voordelig boeken. Wij nodigen u van harte uit op onze prachtige camping in Midden Nederland.

 

 

Proef de sfeer bij Camping de Vijverhof