Kamperen Betuwe | De Vijverhof Ommeren

Genieten van de Betuwe met comfort plaatsen!

Kamperen Betuwe bij Camping de Vijverhof

Wilt u graag kamperen in de Betuwe? Boek dan een heerlijke week of fantastisch weekend bij Camping de Vijverhof. Onze minicamping is de plek om volledig te ontspannen. U vindt alle voorzieningen die nodig zijn voor een geslaagde en comfortabele vakantie in de natuur. Reserveer direct online een van de 25 standplaatsen voor uw caravan, tent of een van de drie camperplaatsen. Meer weten over kamperen in de Betuwe op de Vijverhof? Lees dan snel verder. Natuurlijk kunt u voor meer informatie altijd contact met ons opnemen. Wij informeren u graag verder over de verschillende mogelijkheden.

Tarieven

BASISPRIJS:  SVR lid, MCC, ACSI en ANWB: gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  milieuheffing en 4 kwh en 6 ampère elektra per dag.     

ALGEMENE TARIEVEN

Basisprijs€16,50
Meerdere personen vanaf 12 jaar€ 4,00
Kinderen van 2 tot 12 jaar€  3.00
Toeristenbelasting p.p.p.n.€  1,26
Leegstand met stroom€  5,50
Leegstand zonder stroom€  4,50
Kleine tent tot 2 personen€  2,50
Grote tent tot 4 personen€  4,50
Bezoekers kort€  1,00
Bezoekers lang€  1,75
Per extra auto, auto bezoekers€  1,00
Wasmachine€  4,00
Wasdroger€  3,00
Douchemunten per stuk€  0,50
Warm water€  0,20
NIEUW: Privé sanitair €  6,00

SPECIALE ARRANGEMENTEN

Bloesemfeest  (11 t/m 25 april) €220,*
Hemelvaart- Pinksteren (13 t/m 24 mei) €195,*
Hele maand juni €315,*
Hele maand september (excl. elektra en tb) €235,-
Hele maand oktober (excl. elektra en tb) €175,
Appel-arrangement (sept en okt):
10 dagen voor de prijs van 8
 
Peren-arrangement (sept en okt): weekendje kamperen €45,-

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 2,50 per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland.

* Wij houden de zondagsrust in ere. Dat betekent dat we geen tenten/luifels etc. afbreken en schoonmaakwerkzaamheden verrichten op deze dag, geen aankomst en geen vertrek mogelijk. Er zijn geen activiteiten die de zondagsrust verstoren! Wij hopen op uw begrip en medewerking.

*Gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  en  milieuheffing  Genoemde prijzen zijn inclusief  4 kwh en 6 ampère elektra per dag en toeristenbelasting mits anders gemeld.

Waarom kamperen in de Betuwe?

De Betuwe bruist het hele jaar door. Van prachtige bloesems tot cultuurhistorie en waterrecreatie, de Betuwe heeft het allemaal. Het is de ultieme plek om het heerlijke landleven te ervaren. En waar kan dat beter dan op een fijne minicamping als Camping de Vijverhof. Kamperen in de Betuwe is helemaal tot rust komen en genieten. Bij ons zijn daar alle mogelijkheden toe. Gezellige activiteiten worden georganiseerd en alle voorzieningen zijn aanwezig om u een geweldige tijd te laten beleven.

Voorzieningen van onze camping

m uw verblijf op in de Betuwe zo prettig mogelijk te maken, is onze camping voorzien van alle gemakken. In de grote sanitaire ruimte zijn onder andere een koelkast, droger en wasmachines aanwezig. Tijdens het kamperen heeft u op het hele terrein toegang tot gratis internet (wifi). Tot slot zijn de standplaatsen uitgevoerd met riolering voor de afvoer van vuil water, een tegelplateau, waterkraan en 6 ampère elektra.

Voorzieningen

Handig om te weten

Vermaak je binnen

Vermaak je buiten

Sanitair

De kampeerplaats

In de omgeving

Genieten met het hele gezin

Kamperen in de Betuwe op de Vijverhof is genieten voor zowel groot als klein. Wij hebben diverse voorzieningen waar u kosteloos gebruik van kunt maken. In onze recreatieruimte ‘De Herberg’ is onder andere een tennistafel, voetbaltafel en pooltafel te vinden. Daarnaast vindt u een speel- en leeshoek om helemaal tot rust te komen. Lekker buiten met de kinderen uitleven? Dan kan in onze speeltuin met onder andere een schommel, zandbak, wipkip en trampoline. Daarnaast zijn er skelters aanwezig waar de kinderen heerlijk op kunnen rijden. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In onze kinderboerderij zien zij onder andere konijnen, geitjes, kippen, schapen en onze verzorgpony Fientje.

Wist u dat camping de Vijverhof een minicamping is? De kleinschaligheid van de camping brengt veel voordelen met zich. Het zorgt namelijk voor veel gezelligheid en een intieme sfeer. De gasten leren elkaar sneller kennen en dit zorgt voor leuk contact. Het is dus de ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar een fijne, rustgevende en gezellige plek om te kamperen in de Betuwe. 

Kamperen in de Betuwe? Boek uw vakantie!

Wilt u graag kamperen in de Betuwe? Boek dan vandaag nog uw standplaats op Camping de Vijverhof. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0344 – 601 973, e-mailadres info@campingdevijverhof.nl of het online contactformulier. Het boeken van uw vakantie kunt u heel eenvoudig doen via onze website. Wij wensen u dan een hele fijne tijd toe wanneer u gaat kamperen in de Betuwe.

Proef de sfeer bij Camping de Vijverhof