Minicamping Betuwe | Minicamping de Vijverhof

Heerlijk op vakantie in de Betuwe. Geniet van deze Minicamping!

Ontdek onze minicamping in de Betuwe

Wilt u zichzelf samen met uw partner en/of gezin eens lekker terugtrekken? Een rustgevende vakantie, niet te ver, niet te groot en niet te druk? Heeft u weleens aan een minicamping in het mooie, natuurrijke Betuwe gedacht? Kamperen bij de boer, lekker in eigen land, met de auto te bereiken en goed betaalbaar. Wat wilt u nog meer?

Onze minicamping Camping de Vijverhof is een prachtige camping in de Betuwe en is van alle gemakken voorzien. Er zijn 25 standplaatsen voor tenten en caravans en 3 camper-plaatsen. Daarnaast hebben wij 2 verschillende soorten huurcaravans (waaronder een stacaravan), een prachtig vakantiehuis en een karakteristiek blokhut op ons boerenerf. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om uw verblijf bij ons op de minicamping zo memorabel te maken als u zelf wilt.

Wat maakt een minicamping nu zo bijzonder? Het woord zegt het eigenlijk al. Het is een kleinschalige camping en dat maakt het leggen van contact velen malen makkelijker en persoonlijker dan bij grote campings. Dat geldt ook voor ons als personeel. Ons streven is om alle gasten de gewenste en de nodige aandacht te geven. Hiermee kunnen wij ons onderscheiden van andere grotere campings. Een connectie met onze grote en ook onze kleine gasten vinden wij erg belangrijk en daarom hebben wij gekozen voor het runnen van een minicamping. Uiterst persoonlijk, in een prachtige en rustige omgeving.

Tarieven

BASISPRIJS:  SVR lid, MCC, ACSI en ANWB: gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  milieuheffing en 4 kwh en 6 ampère elektra per dag.     

ALGEMENE TARIEVEN

Basisprijs€16,50
Meerdere personen vanaf 12 jaar€ 4,00
Kinderen van 2 tot 12 jaar€  3.00
Toeristenbelasting p.p.p.n.€  1,26
Leegstand met stroom€  5,50
Leegstand zonder stroom€  4,50
Kleine tent tot 2 personen€  2,50
Grote tent tot 4 personen€  4,50
Bezoekers kort€  1,00
Bezoekers lang€  1,75
Per extra auto, auto bezoekers€  1,00
Wasmachine€  4,00
Wasdroger€  3,00
Douchemunten per stuk€  0,50
Warm water€  0,20
NIEUW: Privé sanitair €  6,00

SPECIALE ARRANGEMENTEN

Bloesemfeest  (11 t/m 25 april) €220,*
Hemelvaart- Pinksteren (13 t/m 24 mei) €195,*
Hele maand juni €315,*
Hele maand september (excl. elektra en tb) €235,-
Hele maand oktober (excl. elektra en tb) €175,
Appel-arrangement (sept en okt):
10 dagen voor de prijs van 8
 
Peren-arrangement (sept en okt): weekendje kamperen €45,-

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 2,50 per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland.

* Wij houden de zondagsrust in ere. Dat betekent dat we geen tenten/luifels etc. afbreken en schoonmaakwerkzaamheden verrichten op deze dag, geen aankomst en geen vertrek mogelijk. Er zijn geen activiteiten die de zondagsrust verstoren! Wij hopen op uw begrip en medewerking.

*Gebaseerd op 1 kampeermiddel, 2 personen, 1 auto,  en  milieuheffing  Genoemde prijzen zijn inclusief  4 kwh en 6 ampère elektra per dag en toeristenbelasting mits anders gemeld.

In de Betuwe vind je onze prachtige minicamping

Onze luxe minicamping ligt in het mooie Betuwse dorp Ommeren en heeft verschillende voorzieningen waar u gebruik van kunt maken. In onze recreatieruimte “De Herberg” vindt u een tafeltennistafel, pooltafel en voetbaltafel voor de enige inspanning of ontspanning. Ook is er een spel- en leeshoek aanwezig. Op het erf zijn er meerdere skelters te vinden waar alle kinderen gebruik van mogen maken. Net als onze speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip is ook ons kleinvee met kippen, konijnen, geiten, schapen en onze verzorgpony Fientje erg populair bij de kinderen.

De sanitaire voorzieningen bevinden zich op het midden van de camping en bestaat uit een dames en een heren afdeling. Daarnaast is er ook een sanitaire gelegenheid voor mindervaliden en een gezinsruimte met babybadje. Er zijn 2 afwasgelegenheden, een wasmachine en droger. Een extra centrifuge en een koelkast. Elke kampeerplaats is voorzien van water, elektra en vuilwaterafvoer. Voor het legen van uw chemische toilet is er een aparte stortbak aanwezig.

Binnen 3 kilometer vindt u het winkelcentrum Timmer. Voorzien van warme bakker, verse slager, noten- en kaasboer, bloemist, Jumbo, Aldi, Etos, Kruidvat, Hema, kledingwinkel, postkantoor, opticien en Welkoop. Kortom, u heeft echt alles binnen handbereik!

Wilt u uw vakantie boeken op onze minicamping, wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij verwelkomen u graag bij Camping de Vijverhof.

Voorzieningen

Handig om te weten

Vermaak je binnen

Vermaak je buiten

Sanitair

De kampeerplaats

In de omgeving

De voordelen van een kleine camping

Kleine campings bieden een unieke charme en een persoonlijke ervaring die je zelden vindt op grotere campings. Op Camping de Vijverhof, gelegen in het fijne hart van de Betuwe, genieten onze gasten van de rust en ruimte die alleen een kleine camping kan bieden. Met ruimte voor slechts een beperkt aantal gasten, staan persoonlijke aandacht en een warme, gastvrije sfeer centraal. Dit zorgt voor een gemeenschapsgevoel waarbij gasten niet alleen medekampeerders worden, maar ook vrienden. De beperkte grootte van onze camping bevordert rust en stilte, waardoor gasten volledig kunnen ontspannen en ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. De natuurlijke setting biedt een fijne achtergrond voor bezinning en het opnieuw verbinden met de natuur, waardoor elke vakantie een verrijkende ervaring wordt.

Waarom kiezen voor onze kleine camping?

Camping de Vijverhof staat voor meer dan alleen kamperen; het is een ervaring waarbij de eenvoud en de schoonheid van het leven in de natuur centraal staan. Als een kleine camping in de Betuwe bieden wij onze gasten een speciale plek waar de waarden van gemeenschap, rust en persoonlijke aandacht diep geworteld zijn in alles wat we doen. Elke kampeerplek is zorgvuldig ontworpen om comfort te bieden, terwijl de open ruimtes u en eventueel uw kinderen uitnodigen tot sociale interactie en het delen van ervaringen. Onze toewijding aan het behouden van zondagsrust onderstreept onze inzet voor een vredige omgeving die in lijn is met onze christelijke waarden. Door te kiezen voor Camping de Vijverhof, kies je niet alleen voor een vakantiebestemming, maar voor een plek waar je kunt vertragen, jezelf kunt zijn en kunt genieten van het leven in harmonie met de natuur en gelijkgestemden.

Proef de sfeer bij Camping de Vijverhof