Caravan huren in Ommeren (Gld)

Stacaravan: De stacaravan is voorzien van een voortent en is compleet ingericht voor 4-6 personen. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig. Ruime zitgedeelte en eethoek, ruime keuken met koelkast en mini oven, slaapkamer met tweepersoonsbed. Slaapkamer met stapelbedden twee eenpersoons dekbedden. Voor een 5e en 6e persoon is een bed te maken van de eethoek. Ook hiervoor zijn twee eenpersoonsdekbedden met hoofdkussens aanwezig. Inclusief toilet. Buiten voorzien van een grote voortent met tuinstoelen, kussens en een tafel.

LMC caravan: De LMC caravan is voorzien van een voortent en is compleet ingericht voor max. 3 personen. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig. U hoeft alleen zelf voor het linnengoed te zorgen. Eindzit, middenkeuken, eenpersoons bed, toilet bij de deur. Boiler, dakluik, groot dakluik, hordeur, kachel, koelkast, luifel, openslaande ramen, ringverwarming, voortentlamp, watertank (vast).

Openingstijden: Camping de Vijverhof is geopend vanaf 15 maart  t/m 31 oktober

Pinnen: U kunt bij ons pinnen!

Aankomst & vertrek: U bent van harte welkom na 15.00 uur. We vragen u voor 10.00 uur de accommodatie te verlaten. LET OP:  Aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk op zaterdag. Buiten het hoogseizoen zijn andere aankomst- en vertrektijden mogelijk.

Voorzieningen: In onze recreatieruimte “De Herberg” staat een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en is een spel- en leeshoek aanwezig. Ook bij slecht weer zijn er dus genoeg mogelijkheden om u te vermaken. Ook zijn er skelters voor de kinderen beschikbaar. 

Kinderen vergeten hun vakantie  op Camping de Vijverhof niet gauw meer! Voor hen is er een speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip. Maar waar kinderen echt voor warm lopen zijn de dieren; u vindt bij ons kleinvee (kippen, konijnen en geitjes), schapen en verzorgpony Fientje.

Vernieuwd sanitair: De sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd en bevinden zich op het midden van de camping. Het sanitair bestaat uit een dames en  een heren afdeling . Tevens beschikken wij over sanitair voor mindervaliden en een gezinsruimte met babybadje. Er zijn 3 afwasgelegenheden, een wasmachine, een wasdroger en een losse centrifuge en een koelkast. Buiten staat een stortbak voor uw chemisch toilet en elke kampeerplaats is voorzien van water, elektra en vuilwaterafvoer.

Huisdieren: Wilt u uw huisdier niet alleen laten als u gaat kamperen? Geen probleem. Uw hond, kat of cavia is welkom! Uw hond moet wel aangelijnd zijn als deze zich op het terrein bevindt. Uitsluitend huisdieren van campinggasten zijn welkom.

In de omgeving: Binnen 3 kilometer van onze camping in Ommeren vindt u winkelcentrum midden-betuwe met diverse winkels zoals een warme bakker, verse slager, Jumbo, Aldi, kledingwinkel, speelgoedwinkel, Hema, Kruidvat, bloemenwinkel,postkantoor en geldservice.

Stacaravan tarieven per week:

Maand april
€ 320 – per week
Maand mei€ 350,- per week
Maand juni€ 320,- per week
Maand juli en augustus€ 380,- per week
Extra persoon(vanaf 5e pers)€   15,-   per week
Schoonmaakkosten€   30,- per week

LMC caravan tarieven per week:

Voor-/naseizoen incl. 3 personen
€ 195,00
Hoogseizoen ( juli en aug.)€ 210,00
Schoonmaakkosten€ 30,00

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 2,50 per persoon per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland. Onze basisprijs is het huidige SVR-tarief, per overnachting.

Stacaravan 4-6 personen

LMC caravan 3 personen

Proef de sfeer bij Camping de Vijverhof