Caravan huren in Ommeren (Gld)

Informatie over caravan huren

De stacaravan is voorzien van een voortent en is compleet ingericht voor 4-6 personen. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig.

Ruime zitgedeelte en eethoek, ruime keuken met koelkast en mini oven, slaapkamer met tweepersoonsbed. Slaapkamer met stapelbedden twee eenpersoons dekbedden. Voor een 5e en 6e persoon is een bed te maken van de eethoek. Ook hiervoor zijn twee eenpersoonsdekbedden met hoofdkussens aanwezig. Inclusief toilet. Buiten voorzien van een grote voortent met tuinstoelen, kussens en een tafel.

De LMC caravan is voorzien van een voortent en is compleet ingericht voor max. 3 personen. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig. U hoeft alleen zelf voor het linnengoed te zorgen.

Indeling:
Eindzit, middenkeuken, eenpersoons bed, toilet bij de deur.

Accessoires:
Boiler, dakluik, groot dakluik, hordeur, kachel, koelkast, luifel, openslaande ramen, ringverwarming, voortentlamp, watertank (vast).

Camping de Vijverhof is geopend vanaf 15 maart  t/m 31 oktober .

U bent van harte welkom na 15:00 uur. We vragen u voor 10:00 uur de camping te verlaten. Bij vertrek ná 12.00 uur en aankomst vóór 12.00 uur berekenen wij een halve dag. LET OP:  Aankomst en vertrek is uitsluitend mogelijk op zaterdag.

In onze recreatieruimte “De Herberg” staat een tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en is een spel- en leeshoek aanwezig. Ook bij slecht weer zijn er dus genoeg mogelijkheden om u te vermaken.

Kinderen vergeten hun vakantie  op Camping de Vijverhof niet gauw meer! Voor hen is er een speeltuin met trampoline, schommel, klimrek, zandbak en wipkip. Maar waar kinderen echt voor warm lopen zijn de dieren; u vindt bij ons kleinvee (kippen, konijnen en geitjes), schapen en verzorgpony Fientje.

De sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd en bevinden zich op het midden van de camping. Het sanitair bestaat uit een dames en  een heren afdeling . Er zijn 3 afwasgelegenheden, een wasmachine, een wasdroger en een losse centrifuge en een koelkast. Tevens beschikken wij over sanitair voor mindervaliden en een gezinsruimte met babybadje.

Buiten staat een stortbak voor uw chemisch toilet en elke kampeerplaats is voorzien van water, elektra en vuilwaterafvoer.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de stacaravan en LMC caravan.

Foto's stacaravan 4 - 6 personen

Tarieven

Tarieven per week:

Maand april

€ 320 – per week

Maand mei

€ 350,- per week

Maand juni

€ 320,- per week

Maand juli en augustus

€ 380,- per week

Extra persoon(vanaf 5e pers)

€   15,-   per week

Schoonmaakkosten

€   30,- per week

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 1,00 per persoon per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland. Onze basisprijs is het huidige SVR-tarief, per overnachting. Gereserveerde dagen worden in rekening gebracht bij eerder vertrek

Foto's LMC caravan 3 personen

Recensies - Cijfer: 9+

Tarieven

Tarieven per week:

Voor-/naseizoen incl. 3 personen

€ 195,00

Hoogseizoen ( juli en aug.)

€ 210,00

Schoonmaakkosten

€ 30,00

Niet-leden van de SVR ( Stichting Vrije Recreatie) betalen € 1,00 per persoon per overnachting extra . Lid worden kunt u ter plaatse bij aankomst. Dit kost € 10,00 per gezin per jaar en geeft u diverse voordelen, zoals korting bij alle bij SVR aangesloten campings in binnen- en buitenland. Onze basisprijs is het huidige SVR-tarief, per overnachting. Gereserveerde dagen worden in rekening gebracht bij eerder vertrek.